Nordavind Media

En tidsreise

Tidene forandrer seg, og de som ikke henger med vil falle bakpå.

Etterspørselen etter fototjenester er like stor som alltid og innen video og nettsider er den høyere enn noen gang. Det begynner å bli mange dyktige innen disse feltene der ute – og fler og fler gjør ting selv. Fordelen med å la profesjonelle ta seg av det, er at du sikrer et optimalt resultat – hver gang.

Men tiden der mediebyråene raket inn store summer for hvert oppdrag er forbi. Tiden for de små, effektive firmaene som virkelig brenner for det de driver med er nå.

Der har du oss.

Et lite, dedikert team, med høy kompetanse, står klar for å hjelpe deg uansett hva du måtte trenge. Med en smart forretningsstruktur som holder kostnadene lave kan vi tilby topp kvalitet til en svært overkommelig pris. La oss, som brenner for faget natt og dag, ta oss av dine behov – så du kan bruke mer tid på det du brenner for, og det som betyr noe for deg.

 

 

 

Møt vårt dedikerte team

André Askeland

André Askeland

Fotograf/videograf

482 68 843 | andre@nordavindmedia.no

Morten Munthe

Morten Munthe

Fotograf/videograf

917 48 116 | morten@nordavindmedia.no

Vi er utrolig fascinert av Andre’s evne til fange landskaps råhet, ekthet og ærlighet. Med sine bilder har han klart å oversette FRAMs merkevare til sterke bilder av norsk natur. Nordavind Media forstår merkevareinnsikt, er letet å arbeide med og leverer bilder med høy kvalitet. Vi ønsker å fortsette det inspirerende samarbeidet vi har med Nordavind Media. “

– Line Høyer, FRAM Magasinet